Laatst gepubliceerde Artikels
ALLE rubrieken    Geplaatst vanaf 18 juni 2015

Het verschil tussen het occulte en het spirituele Het Paranormale (5 november 2018)

Van dualiteit naar nondualiteit, en Terug - Rubriek Bewustzijn (27 augustus 2018)

Het probleem Agressie                       Rubriek Intu´tie-Energie (24 augustus 2018)

Moet ik veranderen of niet?                      Rubriek Bewustzijn (17 april 2018)

De Struktuur van de Psyche                      Rubriek Bewustzijn (25 maart 2018)

Het lager ik, het hoger zelf en het ego      Rubriek Bewustzijn (11 maart 2018)

De energie fluktuerend in een leven      Rubriek Intu´tie - Energie (9 januari 2018)

Het legaliseren van de homeopathie            Rubriek Natuur - Tuin (2 oktober 2017)Ik heb tijd nodig gehad om letterlijk en figuurlijk aan mijn nieuw leven te timmeren. Dit verklaart het slechts mondjesmaat verschijnen van nieuwe artikels op mijn web-log. Ik moet natuurlijk ook het gevoel hebben dat ik echt iets te vertellen heb. Ik ben niet van nature een persoon die vindt over alles en nog wat zijn mening te moeten ventileren. Alleen wanneer ik vind dat dit relevant voor anderen kan zijn, zal ik in de toekomst nog iets publiceren. Tenslotte is deze weblog al rijkelijk genoeg gevuld, om er vanalles in te kunnen vinden. (1 juli 2017)

Er is sprake van een "derde generatie" wat betreft de vormgeving van mijn weblog.
De eerste vorm in 2007, was een traditioneel format, gratis aangeboden door de webhosting. Na schrapping van alle toeters en bellen, en de eleminatie van overbo-dige opties, bleef weliswaar een prakties hanteerbare site over, maar de beperkingen kwa vorm en werking, waren naar mijn zin te groot om echt bevredigend te kunnen zijn.
De tweede generatie kon ik echter pas 1 jaar later laten verschijnen toen ik een kur-sus webdesign had gevolgd en alle artikels opnieuw in een andere vorm en met meer illustraties zelf in html kon zetten. Het probleem hierbij was echter dat de weergave op mijn "verouderde" Explore 6, niet dezelfde was die de meeste bezoekers op hun modernere browsers te zien kregen.
Met name de "zwevende kaders" die ik zo graag gebruik voor een zachte overgang van tekst naar achtergrond, en voor een subtiel samenspel in kleur en vorm zorgen, worden bij "modernere" browsers BINNEN de tekstbox weergegeven, waardoor ze meer weg hadden van slecht gemaakte eindejaarspakjes. Om dit wél te kunnen realiseren, moest ik eerst een volle twee jaar ervaring en praktijk in webdesign opdoen. Het "parkeren" van tekstboxen zonder kader, binnen kaders zonder boxen, is immers precisiewerk tot op de pixel juist. Elke pagina aldus "ontsplitsen" heeft -gezien elke pagina bij mij anders is - gemiddeld een half uur werk gevraagd, waarmee ik een ganse maand " zoet" ben geweest. Deze update was klaar eind januari 2012.